Linoleum onderhoud

Linoleumvloer geeft zo jaren lang plezier

Om uw linoleumvloer mooi te houden en er jarenlang plezier van te kunnen hebben, is het belangrijk om uw linoleumvloer met een zekere regelmaat professioneel te laten onderhouden.

Hard Floor vloeronderhoud heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud en het reinigen van linoleumvloeren. Linoleum is een product dat vele jaren mee kan gaan, mits u het onderhoud van uw linoleumvloer op de juiste wijze uitvoert. Het voordeel van het aanbrengen van twee of meer polymeerlagen is dat de vervanging van linoleumvloer uitgesteld wordt. De linoleumvloer makkelijker te reinigen is, dus hygiënisch, en de linoleumvloer heeft een mooie uitstraling. De gebruikte producten zijn kindvriendelijk en kunnen dus goed gebruikt worden in kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

U kunt als klant altijd kiezen wat voor soort afwerking u wilt. Wij kunnen polymeersoorten met een matte, glanzende of hoogglanzende uitstraling leveren. Verder kunnen wij polymeer soorten leveren met een uitstekende antislip laag.

Wij bieden u …

... de mogelijkheid om uw linoleumvloer periodiek te laten onderhouden. Dit door middel van een highspeedmachine en omnyspay, de zogenaamde spraymethode, zodat het uiterlijk van uw linoleumvloer weer optimaal wordt, en kleine beschadigingen in uw linoleumvloer worden weggewerkt. Voor de vloeren die afgewerkt zijn met Topshield bent u ook bij ons aan het juiste adres. Vraag informatie voor uw vloer.
Top Coaten, schuren en conserveren Linoleum de Rank te Zwaag
Top Coaten en conserveren Linoleum Bakker Bart Almere Haven
Diepstrippen en conserveren Linoleum KWC school te Culemborg
Vloeren strippen en conserveren HEMA bakkerij Almere

Spread the love