Harde vloeren

Een vak apart

Het reinigen, renoveren, beschermen en- of onderhouden van harde vloeren is een vak apart.
Of het nu gaat om marmer, leisteen, graniet, keramische tegels, pvc, linoleum of hout vrijwel alle harde vloeren hebben hun eigen kenmerken. kristaliseren13Dit geldt ook voor de manier van behandelen en met de juiste producten. Als dit niet goed gebeurt kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Om deze reden heeft Hard Floor voor het behandelen van alle harde vloeren een professioneel programma opgesteld. Dit houdt in dat wij met gedegen vakkennis, de beste producten, machines en toebehoren uiterst bekwaam te werk gaan.
U ontvangt een vrijblijvende beoordeling waarbij wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn om uw vloer te behandelen. De afwerking bepaalt de mogelijkheden tot het plaatselijk bijwerken van de beschermlaag. Wij laten u voorbeelden zien welk effect verschillende methodes op dezelfde vloer hebben. Vervolgens ontvangt u een compleet overzicht waarin staat wat de kenmerken zijn van uw vloer, hoe wij deze gaan reinigen en beschermen met de daarbij behorende productinformatie.
Er zijn veel manieren om vloeren te behandelen, zoals:

Impregneren.
Kristalliseren en polijsten.
Strippen.
Conserveren.
Opsprayen.
Cementsluier verwijderen.
Ontvetten.
Dieptereinigen.
En andere.

Advies

Tot slot een goed onderhoudsadvies waarbij een mooie maar ook betaalbare vloer centraal staat. Wij staan u graag te woord om u een gedegen advies te geven. Wij tonen u vrijblijvend de mogelijkheden en geven u een advies op maat.
Spread the love