Houten vloeren

Meer uitstraling, meer gemak

Hard Floor maakt uw houten vloer weer als nieuw. Na jaren intensief gebruik is het schuren en polijsten van uw parket nodig. IMG-20150302-WA0017Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze weer als nieuw kunt maken door er gewoon een laagje vanaf te schuren. Daarbij nemen we ook de putjes en krassen weg. Het lakken van uw parket doen we in drie keer. Dat betekent altijd dat we twee dagen nodig hebben, maar daarna kunt u er weer jaren tegenaan, natuurlijk wel met enig klein onderhoud. Een grondige reinigingsbeurt voor uw houten vloer draagt bij in het gemak en resultaat van uw dagelijkse schoonmaak en vergroot de uitstraling van de vloer.
Uw houten vloer houdt u goed schoon door meerdere keren per week even te stofzuigen en/of te stofwissen of deze te behandelen met een geschikt reinigingsproduct.
Daarnaast is het verstandig om uw vloer eenmaal per jaar machinaal grondig te laten reinigen en te beschermen. Daarbij onderscheiden we groot onderhoud en klein onderhoud.
Jaarlijks verzorgen wij het onderhoud van houten vloeren in cafés, winkels en bij particulieren.
Groot onderhoud:IMG-20150302-WA0016
Uw bestaande parketvloer schuren we helemaal kaal en eventuele spijkergaatjes maken we dicht. Vervolgens polijsten we de vloer en voorzien deze van een nieuwe slijtlaag, bijvoorbeeld lak, olie of olie en was.

Klein onderhoud:
Elk jaar krijgt uw parketvloer een schoonmaakbeurt met daarna een nieuwe polish, olie of waslaag. Wij sturen u jaarlijks een kaartje (ter herinnering) met de gegevens van uw parketvloer en met de kosten voor onderhoud. Zo bent u er van verzekerd dat uw parketvloer in perfecte handen is. Vraag informatie voor uw vloer.
Schuren en oliën houten vloer de nieuwe Waalse Kerk te Amsterdam Keizersgracht
Houten vloer in bewerking
Houten vloer finishing touch

Spread the love